Charity Dinner voor wijnboeren in de Ahr

Dank voor jullie aanwezigheid en deze fantastische avond. Door jullie hebben we €7400,00 op mogen halen voor Lukas Sermann die zwaar is getroffen door de overstromingen in de Ahr!

Na enige tijd van afwezigheid zijn we eindelijk terug met ons bekende Walking Dinner, ditmaal een hele speciale. Deze editie is voor de getroffen wijnboeren in de Ahr die door de hevige overstromingen alles zijn verloren.

De Ahr is de meest getroffen regio in Duitsland wat betreft de watersnood afgelopen tijd. Ze hebben niks meer. Geen woning. Geen wijnkelder. Geen wijnvoorraad. Niks… en wat er nog over is van de wijnstokken is nog maar de vraag. Opbouw gaat jaren duren. Dit raakt ons enorm. En daarom bieden we hulp. We organiseren een dinner met Duitse wijnen. Wilco van den Baar sponsort het eten en wij voorzien jullie van de wijnen uit de Ahr en bevriende wijnmakers, want veel uit de Ahr is er niet meer over. We proeven het beste van de meest bevlogen Duitse wijnmakers die het nu zo zwaar hebben. Uiteraard niet zomaar, we vragen jullie geld te doneren voor deze zwaar getroffen wijnmakers zodat wij kunnen helpen! Volledige opbrengst gaat naar de getroffen wijnboeren uit de Ahr.

Uiteraard vertellen wij u tijdens deze avond de nodige wetenswaardigheden, geven wij aanbevelingen en staan je persoonlijk te woord. Daarnaast veilen wij een aantal zeldzame wijnen waarvan de opbrengst volledig naar het goede doel gaat. Kortom een informele avond van grote gastronomische waarde gezien de diversiteit aan wijnen en de verrassende gerechten bereid door Wilco van den Baar. Dit moois verdiend dan ook een perfecte locatie, de Sottolounge. Temidden van vele mooie wijnen die in de wijnkluizen van de Sottolounge liggen, zal het dinner plaats vinden. Een ware ervaring.

Dank voor je aanwezigheid!

06 13 963 223

info@winesom.nl

Girl in a jacket

Zaterdag 21 augustus 2021

Girl in a jacket

vanaf 18:00 uur

Dinner start 19.00 uur tot ca. 22.00 uur
Wijnen proeven tussen 18.00 uur tot 22.00 uur
Girl in a jacket

Charity, volledige opbrengst naar het goede doel

Girl in a jacket

Sotto Lounge, Stationsstraat 4, 3851 NH Ermelo