Walking Dinner Vetrère

We zijn eindelijk terug met ons bekende Walking Dinner, ditmaal gaan we naar Italië. Deze editie zullen er wijnen van Vetrère uit Puglia worden geschonken.

Het jaar 1600, de tijd waarin de barok bloeide in Salento. Oude architecturale getuigenissen van grote waarde bleven bewaard waaronder een oude kaart uit de 18e eeuw welke zegt dat de boerderij van Vetrère toebehoorde aan de familie Troilo. In 1903 trouwde Serafina Troilo met Michele Ammazzalorsa, die zijn bezittingen naliet aan zijn neef Enrico Bruni, de vader van de huidige eigenaren. Vandaag de dag zorgen Annamaria en Francesca met hun kinderen Fanny, Enrica, Martina en Federico voor het bedrijf.

Uiteraard vertellen wij u tijdens deze avond de nodige wetenswaardigheden, geven wij aanbevelingen en staan je persoonlijk te woord. Kortom een informele avond van grote gastronomische waarde gezien de diversiteit aan wijnen en de verrassende gerechten bereid door chefkok Wilco van den Baar. Dit moois verdiend dan ook een perfecte locatie, de Sottolounge. Temidden van vele mooie wijnen die in de wijnkluizen van de Sottolounge liggen, zal het dinner plaats vinden. Een ware ervaring.

Aanmelden

10 + 9 =

Girl in a jacket

Vrijdag 30 september 2022

Girl in a jacket

vanaf 18:00 uur

Dinner start 19.00 uur tot ca. 22.00 uur
Wijnen proeven tussen 18.00 uur tot 22.00 uur
Girl in a jacket

5 gangen diner incl. wijn €75,00 p.p.

Girl in a jacket

Sotto Lounge, Stationsstraat 4, 3851 NH Ermelo