Wijnproeverij met Walking Dinner

Helaas moeten we wachten op de volgende fantastische editie waar we de wijnmakers Dominic Schmitz en Frank Achenbach ontmoeten.

Dominic maakt geweldige wijnen in Nackenheim, net onder Mainz. Dit gebied staat bekend om de Rote Hang, een steile wijngaard langs de Rijn met een rode stenige grond, vandaar de naam. Deze wijngaard was de basis van de duurste Rieslings in de 1920’s. Dominic maakt erg mooie Riesling wijnen, maar ook heerlijke dikke Chardonnay, mooie zijdezachte Spätburgunder en krachtige Syrah. Met zijn 23 jaar erg jong, maar veelbelovend.

Frank Achenbach komt ook uit Rheinhessen, Wonsheim om precies te zijn. Zijn wijnvelden liggen in een Uhrmeer, een stuk waar vroeger water was. Frank heeft een uitgebreid portfolio; Riesling, Silvaner, Weissburgunder, Grauburgunder, Scheurebe, Spätburgunder, Frühburgunder en St.Laurent. Frank heeft een perceel op de bekende Siefersheimer Heerkretz. In deze wijngaard staat Riesling en Spätburgunder, loepzuivere wijnen die een lang leven hebben.

Uiteraard vertellen wij u tijdens deze avond de nodige wetenswaardigheden, geven wij aanbevelingen en staan Dominic en Frank u persoonlijk te woord. Kortom een informele avond van grote gastronomische waarde gezien de diversiteit aan wijnen en de verrassende gerechten bereid door Wilco van den Baar. Dit moois verdiend dan ook een perfecte locatie, de Sottolounge. Temidden van vele mooie wijnen die in de wijnkluizen van de Sottolounge liggen, zal het dinner plaats vinden. Een ware ervaring.

Girl in a jacket

Postponed

Girl in a jacket

vanaf 18:00 uur

Dinner start 19.00 uur tot ca. 22.00 uur
Wijnen proeven tussen 18.00 uur tot 22.00 uur
Girl in a jacket

75,- p.p. all-in

Girl in a jacket

Sotto Lounge, Stationsstraat 4, 3851 NH Ermelo